Dugi niz godina učila sam i stjecala iskustva kroz životne probleme i tegobe svojih klijenata (pacijenata). Trudila sam se pomoći im i ublažiti njihovo nezadovoljstvo i boli bioterapijom ili nekime od savjeta. Pokušavala sam im predočiti novu dimenziju stvarnosti, koja je tu, ovdje pred nama, samo je treba prepoznati, prihvatiti i nešto promijeniti, da li to stav o sebi, svojoj okolini, načinu života, načinu razmišljanja ili možda način prehrane. U meni je tinjala žarka želja da im pomognem i prenesem bar iskricu svog optimizma, mira i radosti. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim zašto nisu svi ispunjeni, motivirani i gotovo nikad umorni poput mene. Energija kojom sam bila protkana bila je toliko stimulirajuća da najradije ne bih bila gubila vrijeme na spavanje jer je budnost nudila mnogo više sadržaja. Odlučila sam napisati knjigu „Moć životne energije“s ciljem da u drugima probudim svijest o tome kako iskoristiti i pokrenuti uspavanu energiju koja kola ljudskim tijelima te im potaknuti volju i želju za životom. U knjizi pokušavam čitateljima prenijeti samo dio iskustava, pa i poneku zanimljivu životnu priču i objasniti zašto se poremećaji prvo pojavljuju na duhovnoj, a tek onda na fizičkoj razini ljudskog bića. Savjetujem da si pomognete provjerenim tehnikama kao što su joga, tai chi, autogeni trening ili iscjeljivanje plesom. Tu su i moje omiljene Tibetanske vježbe pomlađivanja s afirmacijama. U knjizi je i poglavlje o važnom području života svakog pojedinca, o zdravom načinu prehrane. Sigurna sam da će svatko tko prolista ovu knjigu doživjeti promjenu svijesti makar za nijansu i zakoračiti u pozitivnu i zdravu dimenziju života.

Bioenergoterapija

Biserka Blašković je bioenergetičarka koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadeset godina. Pomaže kod raznih tegoba i loših stanja.

Pročitaj više...

Nutricionističko savjetovalište

Danas konvencionalna i alternativna medicina dijele mišljenje o važnosti prehrane u svakodnevnom životu. Prepoznata je značajna uloga pravilne prehrane u prevenciji mnogih bolesti

Pročitaj više...

Back to Top